3000€ raja lähestyy

Kuukausi vielä

Terve taas arvon lukijat! Pari viikkoa on jälleen vierähtänyt ja uusi palkka paukahti tilille. Laskuja oli taas kertynyt muutama ja eniten kassaa rokottaa tällä hetkellä tämä värikalvon tulehdus, koska 1 käynti sairaalassa on 50€ ja nyt olen käynyt 2 kertaa ja viikon päästä menen kolmannen kerran + lääkkeet maksaa yhteensä väh. 100€, eli tämä tauti nyt tulee kustantamaan minimissään 250€.. PRKL.
Tämän takia haluaisin saada säästötilille kassaa kuntoon, ettei aina tarvisi repiä selkänahasta kaikkia rahoja heti jos tulee jotain yllätyksiä.
Tästä tilistä nyt sain 100€ sijoitus tilille rahaa, jotka laitoin "osakkeet" salkkuuni odottamaan. kunhan saan taas 250€ kasaan niin siirrän varat "rahastot" tilille ja sitten voi kuukausi sopimus tehdä uudet ostot.
3000€ on minun ensimmäinen tavoitteellinen raja ollut alusta asti ja nyt jo alle vuodessa se näyttää toteutuvan, mikä on kyllä uskomatonta.. En olisi uskonut kun ensimmäisen 100€ talletuksen tein että alle vuodessa siellä olisi jo 3000€; en oikein edes tajua mistä minä tuota rahaa tuonne sijoituksiin revin kun silti tuntuu kokoajan että en ole tyytyväinen näihin summiin mitä sinne laitan; tai siis haluaisin laittaa enemmän mutta kun aina on jotain rahareikiä.
Lapset on alkanut kasvamaan ja sen huomaa taloudessa myös, nyt piti molemmille hommata uudet verhot, ne maksetaan vaimon kans pökkiin eli 40€/lärvi ja nyt molemmilla on ihan tajuton kasvupyrähdys käynnissä niin vaimo tilasi uusia vaatteita 170€; ja tämäkin lasku menee puoliksi.
Talvesta on muutenkin tulossa rankka sijoituksien suhteen, sillä vaimoni odottaa meille kolmatta lasta ja lapsi pamahtaa maailmaan joulukuun alussa ja sehän tarkoittaa että vaimo jää kotiin äitiys lomalle, eli tulot tipahtaa merkittävästi. Tähän asti on makseltu kaikki lainat ja laskut puoliksi, mutta tuohon tulee väkisinkin muutos. Sovittiin että vaimo maksaa vastikkeen 300€ ja minä maksan lainan lyhennykset 620€.
Kirjoittelen joulukuussa sitten enemmän tuosta taloudellisesta tilanteesta kun näen konkreettisesti miten ne rahat riittää ja riittääkö ne mihinkään. Rakennus alalla ei työtkään ole varmoja talvisin, joten toivotaan nyt että edes minulla töitä riittäisi tuon vaimon äitiysloman ajan, muuten ollaan korvia myöten kusessa.
Alla uusi kassa päivitys, 100€ on taas lisää rahaa kertynyt ja eiköhän kuukauden sisällä saada tuo 3000€ raja rikki!

EDIT: Vielä semmonen lisäys että tällä kertaa jäi vain 100€ säästöön koska kaveri sai taas pitkästä aikaa houkuteltua minut turhuuden tielle ja lähdettiin käymään kylillä. Yritin kyllä viettää illan mahdollisimman säästeliäästi, taksi maksettiin kolmeen osaan kun saatiin kolmas kaveri mukaan ja kotiin päästiin jonku tutun kyydillä niin kotimatkaan ei mennyt kun 10€. Montako juomaa sitten meni niin sitä en tarkalleen muista mutta ei mielestäni montaa, ehkä joku max. 5 tuoppia, tuskin sitäkään :D Nyt ajattelin taas ottaa muutaman kuukauden ihan tipatonta, enimmäkseen sen takia koska haluan säästää enemmän ja nopeammin ja toisekseen kunhan tämä silmä paranee niin aloitan taas raivoisat salireenit ja pyöräilyt joten juopottelu saa jäädä ainakin lapsen syntymään saakka toivottavasti :)

Onnea kaikille sijoittajille ja nauttikaa syksystä, syksy on mielestäni vuoden parasta aikaa, lämpimät päivät ja pimeät viileät yöt ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TERVETULOA BLOGIINI

Ero, rahat meni, luotto tapissa.. Mitä on tapahtunut?

Aika vaan lentää Hei vaan pitkästä aikaa kaikki lukijat. Aikaa on vierähtänyt yhtäkkiä 1,5 vuotta, enkä ole tehnyt yhtään sijoituksia j...