Kun kaikki maksut tippuu päälle samalla hetkellä..

Kassakatsaus

Terve taas arvon lukijat! 3 viikkoa on loman jälkeen töitä painettu ja nyt sain taas kahden viikon tilin, onneksi.. Tuli kyllä oltua niin PA tuossa tuo viimeinen viikko, että en muista milloin ois rahat ollu noin lopussa; ennen tiliä taisi käyttörahaa olla joku 8€..
Syy tähän rahan loppumiseen on aika yksinkertainen, pojalla oli ensin 6v synttärit, niin hänelle hommattiin sitten PS4 + 2 peliä, ja niihin meni muistaakseni 320€, eli säästötililtä oli rahat otettava. Sen jälkeen löydettiin unelma vaunut meidän tulevalle kolmannelle pojalle, joten pakkohan ne oli ostaa kun "halvalla sai", niiden hinta oli 350€ (kaupassa maksavat 800€).
Noiden ostosten jälkeen säästötilini on tällä hetkellä täysin nollissa ja nyt muistin että viikon päästä lähdetään power parkkiin joka vuotuiselle perinne reissulle. satanen siellä palaa vähintään.
Minulla tuli myös oikeaan silmään melko harvinainen sairaus, värikalvon tulehdus. Tuota sairastaa 10 ihmistä 100 000 ihmisestä. Lääkkeisiin meni 70€ + lääkäristä tulee vielä lasku, joten rahaa palaa, prkl! Olisin käynyt työterveydessä silmälääkärillä, mutta asia oli niin kiireinen ja perjantaina ei 12 jälkeen saanut enään silmälääkärille aikoja niin oli pakko mennä sairaalaan.
Nyt sitten kun tili tuli niin tajusin mikä kasa laskuja oli kertynyt. Kaikissa oikeastaan eräpäivä silleen että ne oli pakko maksaa tästä tilistä, joten säästöön / sijoituksiin ei jäänyt tästä tilistä euron euroa. Laskuja oli: Asuntolaina, autolaina, sähkölasku, hammaslääkäri lasku, puhelin lasku, kuntosali. Eihän näille mitään mahda, laskut on pakko maksaa. Harmittaa vaan kun säästöt on huvenneet, mutta toisaalta juuri tämmöisiä pakollisia menoja varten minä säästänkin, eli oikeastaan säästöjen ansiosta on taas pärjätty ja saatu pakollisia asioita hommattua :)
Seuraavasta tilistä ei pitäisi lähteä mitään muuta kun liikenne vakuutus (75€) ja asuntolainan lyhennys, joten siitä pitäisi jäädä tosi paljon sitten säästöön / sijoituksiin.

Tavataampa parin viikon päästä toivottavasti vähän paremmilla mielillä blogissani ja jos sitten saatais jo se uusi kassa katsaus tehtyä! Hauskaa kesän / syksyn jatkoa kaikille! :)

5 kommenttia:

 1. Kiva seurata edistymistäsi sijoittamisen rintamalla.Tällaiset blogit inspiroivat itseäkin.Olen pienituloinen ja säästöön jää (jos jää)hyvin vähän kuukaudessa mutta tärkeintä on aloitus.Kuulun myös tuohon 10 ryhmään.Sairastin värikalvotulehduksen vuosia sitten ja onneksi ei ole uusiutunut.Paranemista sinne päin ja mukavaa syksyn alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos valtavasti kommentistasi ja mahtava nähdä että olet alkanut sijoitus uralle myös! Tämän takia minä tätä blogia pidän; että ihmiset näkisivät että kyllä köyhäkin voi sijoittaa ja toivottavasti myös rikastua :) uskomatonta että juuri minun blogia lukee joku joka on sairastanut näin harvinaisen taudin! Vhän off topic mutta miten nopeasti sulla silmä parani? Oliko näkö sumea ja kauanko? Mulla nyt toinen viikko menossa, lääkkeitä (kortisonia) otan tunnin välein ja aamuin illoin silmäpaineen laskijaa ja pupillin suurentajaa ja ei ole parantunut yhtään, näkö edelleen sumea ja pelottaa ettei leviä toiseen silmään koska sillon olisin käytännössä sokea...! Toivottavasti tämä nyt paranisi äkkiä.

   Poista
  2. Muistaakseni siinä vierähti kuukauden päivät.Silmä oli myös valonarka,kuljeskelin aurinkolasit päässä ulkona.En tiennytkään, että on noin harvinainen sairaus,nimittäin entinen työkaverini kertoi, että hän sai värikalvotulehduksen opiskeluaikoinaan ja joutui suoraan sairalaan sisälle.Tulehdus voi olla toisella pahempi kun toisella.Kun lääkekuurit loppuivat, kävin jälkitarkastuksessa ja kaikki ok. Jos epäilet, etteivät lääkkeet auta, jätä vaikka soittopyyntö lääkärille ja kerro tilanteestasi vai sanoiko lääkäri milloin tulet uudestaan.Uskon kyllä, että nuo "dropit" tehoavat,paraneminen vaan ottaa oman aikansa kun tulehdus on pahaksi päässyt.Tsemppiä tähänkin koettelemukseen!

   Poista
 2. Mulla on ollut tollasia kuukausia myös. Yksi isokuluinen kuukausi oli aikanaan kun maksoi lomamatkan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itelläki näkyy nyt tippuvan laskuja tämän silmän takia ku sairaalassa pitää juosta, toivottavasti jää jotain edes sijoituksiin ja säästöön ens tilistä :)

   Poista

TERVETULOA BLOGIINI

Ero, rahat meni, luotto tapissa.. Mitä on tapahtunut?

Aika vaan lentää Hei vaan pitkästä aikaa kaikki lukijat. Aikaa on vierähtänyt yhtäkkiä 1,5 vuotta, enkä ole tehnyt yhtään sijoituksia j...