Etusivu

TERVETULOA BLOGIINI Hei ja kiitos kun tulis lukemaan blogiani. Tässä blogissa kerron itsestäni, menneestä, tulevaisuudesta ja matkastani kohti rikkaampaa tulevaisuutta.

Blogi tulee olemaan erittäin rehellinen ja haluan näyttää ja olla esimerkki muille ihmisille, miten elämässä perus köyhäkin voi vaurastua ja minkälainen se matka tulee olemaan. Tulen näyttämään erittäin henkilökohtaisia raha-asioita ja mitään asioita ei liiotella, vaan kaikki on rehellistä arkea haaveen toteuttamiseksi.
Toivottavasti nautit blogistani ja muistakaa, elämässä pitää olla haaveita ja unelmia ja ne on tehty saavutettaviksi. Jos jotain haluaa tarpeeksi kovasti, pitää tehdä kotiläksyt hyvin ja joskus se unelma voi olla käsissäsi! MIKÄÄN ei ole mahdotonta.

1 kommentti:

  1. Hei! Todella mukava ja inspiroiva blogi sulla! Kehitysehdotuksena blogille voisin sanoa, että kiinnittäisit hieman huomiota yhdyssanoihin��se kun yhdyssanat on kirjoitettu oikein yhteen, parantaa huomattavasti lukukokemusta! Tuottoisaa syksyä sulle! :)

    VastaaPoista

TERVETULOA BLOGIINI

Ero, rahat meni, luotto tapissa.. Mitä on tapahtunut?

Aika vaan lentää Hei vaan pitkästä aikaa kaikki lukijat. Aikaa on vierähtänyt yhtäkkiä 1,5 vuotta, enkä ole tehnyt yhtään sijoituksia j...