Kyllä hermoja koetellaan..

Onni vai epäonni?

 

Hei taas pitkästä aikaa. En ole nyt pariin kk kirjoitellut mitään koska en ole saanut rahaa sijoituksiin penniäkään. Uuden asunnon takia säästötililtä on pitänyt jatkuvasti käyttää rahaa ja aina tilin tullen on pitänyt tankata säästöihin lisää rahaa että säästyy ne kuuluisat pahan päivän rahat.
Huomenna on tili ja ajattelin taas laittaa roposia sijoituksiin jos jotain jää yli laskujen jälkeen. Maksan siis yksin koko omakotitalon lainan lyhennyksen  + siihen vielä muita laskuja päälle niin ei sitä paljoa taas jää.
Onko tämä sittenkin minun onni etten ole voinut sijoittaa? Kurssit on montuttanu ihan PERHANASTI ja ärsyttää lukea näitä uutisia jatkuvasti missä kehotetaan lopettamaan sijoittaminen ja kerrotaan miten kaikki on päin persettä ja kaikki myy kaiken (https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sijoitussivusto-sijoittajien-taytyy-valittomasti-valmistautua-kurssipudotukseen/z94E3yXA?ref=iltalehti:9f46&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=boksi&utm_campaign=AlmaInternal).
Kurssit on nyt laskenut sen verran paljon että aion huomenna tankata lisää rahaa, että saisin halvemmalla ostettua. Täytyy kyllä sanoa että melko masentunut fiilis tuli kun kirjauduin tänään pitkästä aikaa nordnettin, kaikki huutaa punaista ja tuntuu ettei tämä voi taas olla todellista. Ihan vasta superit + etf oli tuottanut yli 200€ plussaa vuodessa. Nyt n. 1,5v ajalla nämä samat setit on tuottanut huimat +4 _FAKIN_ euroa!
Kyllä tässä pitää nyt pää pitää kylmänä ja jatkaa vaan eteenpäin, oon kyllä tottunu elämässä että ihan jokainen asia tulee tehdä sieltä pohjamudan kautta, muuten ei onnistu ja muuten se olisi liian hyvää minulle :D Eihän tässä rahaa olla onneksi menetetty vielä, mutta sais tämä herra trump nyt jo asettua, istuis vaikka vaan konttorissaan muutaman kk eikä oikeesti tekis mitään kun jokainen hänen liike tuntuu kaatavan kursseja..
Vähän myös miettinyt että onkohan tuo mun salkku ihan turvallinen painotuksiltaan kun pelkkä trump voi kaataa puoli salkkua periaatteessa jos haluaa sekoilla lisää.
Toivotaan nyt että tämä on minun onni ja saan ostettua nyt halvalla lisää ja kurssit ponkasee joskus tässä taas ylöspäin.
Nämä on niitä aikoja kun heikot luovuttaa ja viisaat jatkaa ja se luultavasti näkyy sitten pankkitilillä 20v päästä (toivottavasti!). Luulin omaavani rautaset hermot kun kyseessä on raha, eikä tämä monttu nyt oikeasti minua satuta, mutta mietin asiaa siltä kannalta että jos olisin tunkenut tuonne 10x rahan jo sisään ja tuotto olis +40€ niin ei kyllä kovin hulluna kiinnostais tää homma..

Toivotaan nyt parasta, eikai tämä maailma voi tähän kaatua ja täytyyhän noiden kurssien joskus nousta! Hyvää pääsiäistä kaikille ja ottakaa rennosti, tehkää niitä asioita mistä nautitte ja nyt 4pv se nordnetin sivusto kiinni! :D

1 kommentti:

  1. Täytyy todeta, että nythän on nousukausi. Lasku tulee sitten joskus, todennäköisesti kun kukaan ei enää sitä jaksa odottaa. Trump on kyllä myllännyt markkinoita jonkin verran, mutta vain tietynlaiset osakkeet ovat siitä kärsineet. Tsemppiä hermojen kanssa. Täytyy pistää blogi muistiin ja käydä lukemassa enemmän ajan kanssa. :)

    VastaaPoista

TERVETULOA BLOGIINI

Ero, rahat meni, luotto tapissa.. Mitä on tapahtunut?

Aika vaan lentää Hei vaan pitkästä aikaa kaikki lukijat. Aikaa on vierähtänyt yhtäkkiä 1,5 vuotta, enkä ole tehnyt yhtään sijoituksia j...