Minä

Kukas minä sitten olen?
Olen 27 vuotias mies joka on aloittanut sijoittamisen lokakuussa 2016, eli nyt noin puoli vuotta sitten. Olen aina ollut "rahan perässä" tai paremminkin "raha mielessä"-ihminen. Jo kuusi vuotiaana kun sain ensimmäiset synttäri rahat, laitoin kaikki rahat säästöön ja kun olin n. 10 vuotias, minulla oli iso setelinippu rahaa ja muistan kun vanhempani monesti lainasivat minulta rahaa ruokaostoksiin että selvittiin seuraavaan palkkapäivään ja sitten ne maksoi minulle takaisin.
Olen aina tykännyt rahasta, olen huomannut että kun rahaa on, niin mielikin on parempi, ei ole semmoista stressiä kokoajan takaraivossa että voinkohan käydä kaupassa ja paljollako voin ostaa. Huomasin jo nuorena että stressasin rahasta jatkuvasti ja pian huomasin että kaikki muutkin stressasi siitä, mutta silloin en vielä sijoittamista aloittanut koska en ymmärtänyt sijoittamisesta mitään, luulin että se oli rikkaiden hommaa ja toisekseen; kylläpä ne rahat meni kurkusta alas viikonloppusin nuorena, enkä kadu sitä kyllä yhtään, kyllä elämässä pitää käydä ne tietyt polut läpi kohti aikuisuutta.

Nykyään olen kahden lapsen isä, naimisissa ja työkseni teen rakennushommia. Rahat riittää elämiseen ja kun aloitin sijoittamisen niin tajusin kuinka paljon rahaa jää yli kun ne vaan kertakaikkiaan siirtää sivuun (eli sijoituksiin), eikä koske niihin. Ihminen pärjää kyllä hyvin vähällä, eikä tällä minun säästöhommalla tarvitse edes tinkiä laadusta, vaan kaikki pakollinen kyllä ostetaan makso mitä makso, mutta kaikki turha jätetään pois.

En keksi mitä muuta tänne lisäisin, päivittelen sivua aina sitä mukaan kun ideoita tulee ja ehdottakaa kommenteissa jos haluatte jostain tietää lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TERVETULOA BLOGIINI

Ero, rahat meni, luotto tapissa.. Mitä on tapahtunut?

Aika vaan lentää Hei vaan pitkästä aikaa kaikki lukijat. Aikaa on vierähtänyt yhtäkkiä 1,5 vuotta, enkä ole tehnyt yhtään sijoituksia j...