Historiani

Menneisyys

En nyt lähde kovin kauas menneisyydestä kertomaan, mutta raha asioihin liittyvistä asioista voisin hieman avata.
Aloitin vedonlyönnin 18 vuotiaana, aivan kuten muutkin, pikku panoksilla sitä sun tätä ja kaikki meni lähes aina. Pari vuotta hakkasin päätä seinään kunnes lopulta homma alkoi luonnistua, sain hyviä suhteita, kavereita, kavereita joilla oli paljon tärkeää tietoa jne. ja aloin jopa tienaamaan.
Käytin kaikki vedonlyönti bonukset ja nousin 1000€->20 000€ kahdessa vuodessa, koska runi oli mahtavaa ja voitin n. 60-70% vedoista.
Olin jo varma että teen vedonlyönnistä ammatin itselle, kunnes maailma alkoi avata totuutta minulle. Sain limitit (eli bannit) lähes jokaiselle eurooppalaiselle sivustolle. Limitit tarkoittaa sitä että sivusto antaa sinun panostaa vain esim. 1€ / veto. Eli sivustot ei anna sinun enään tienata. Tästähän tuli valtava ongelma, en voinut enään saada parhaita kertoimia, enkä voinut tienata niin paljon kuin ennen. Sitten olinkin jo saanut limitit 90% eurooppalaisista sivustoista ja homma alkoi loppua siihen. Jouduin pelaamaan pinnaclella, jossa ei limittejä tule, mutta turpaan tuli sitäkin enemmän. Pelasin liigoja mitä en hallinnut, koska pinnacle ei anna pelata mitään pikku liigoja niin on pakko pelata isompia sarjoja.
Ostin toki tavaraa, maksoin opintovelat pois ja käytin perhettä hotellissa, makselin enimmät laskut jne. mutta lopulta olin menettänyt lähes kaiken. Jäljelle jäi ehkä 2k. Ymmärsin että vedonlyönnistä on melko mahdoton tehdä ammatti, ellet pelaa voitollisesti esim NHLää tai jotain muuta isoa liigaa ja niissä on älyttömän vaikea pelata voitollisesti vuodesta toiseen. Nykyään teen vetoja enemmän hupi mielessä ja yritän saada pientä lisätuloa jos mahdollista.

Nykyhetki

Kuten jo kirjoitin, nykyään teen vetoja enään vaan huvinvuoksi ja yritän tehdä sillä pientä lisätuloa, mutta tiedän ettei siitä ammatiksi ole. Kaikki säästöni menee nykyään sijoituksiin ja yritän saada sijoitus kassaa ylöspäin 5000-6000€/vuosi.

Tulevaisuus

Tulevaisuuden toiveeni olisi, että omistaisin 4-5 sijoitusasuntoa + oma asunto. Tällä hetkellä minulla on oma asunto jonka arvo on 168 000€ ja velkaa edelleen n. 155 000€. Yritän kasvattaa omaa sijoitusasunto kassaa niin kauan että saisin 80 000€ asunnosta maksettua 30% käteisenä ja sitten saisin pankilta loput 70%. Olenkin miettinyt että sopiiko sijoitukset vakuutena, jostain luin että sijoituksien arvo vakuutena on n. 50-60%, eli 20 000€ sijoituskassa on n. 10 000€ vakuus.
Kunhan rahaa on tarpeeksi niin keskustelen asiasta pankin kanssa ja olen sitten paljon viisaampi.
Kertokaa toki kommenteissa jos tiedätte tästä sijoitusasunnon hankinnasta enemmän, kaikki tärkeä tieto otetaan kyllä vastaan mielellään! :)

1 kommentti:

  1. Kyllä sopii sijoitukset vakuutena ja juuri mainitsemasi ~50% sen hetkisestä sijoitusten arvosta lasketaan vakuudeksi. Arvopaperit kuitenkin tulee pantata mikäli niitä käyttää vakuutena, eli siihen osaan arvopapereita, jotka käytät lainan takaamiseen, et voi sitten koskea niin kauan kuin ne toimivat asuntolainan vakuutena.

    VastaaPoista

TERVETULOA BLOGIINI

Ero, rahat meni, luotto tapissa.. Mitä on tapahtunut?

Aika vaan lentää Hei vaan pitkästä aikaa kaikki lukijat. Aikaa on vierähtänyt yhtäkkiä 1,5 vuotta, enkä ole tehnyt yhtään sijoituksia j...