Miksi blogi?

Miksi?


Aloin seuraamaan monien sijoittajien blogeja ja huomasin että ne on erittäin mielenkiintoisia. Oli hieno lukea kun nämä blogaajat omisti sitä ja tätä ja niin paljon asuntoja ja oli niin paljon rikastuneet.
Katson myös youtubesta ihmisten vlogeja, ehkä minä olen ihminen joka tykkää seurata myös toisten elämää ja se on jotenkin koukuttavaa ja mukavaa. Niimpä päätin aloittaa myös oman blogin, koska ajattelin että minulla olisi paljon annettavaa. Uskon että minun blogiani moni haluaa seurata nimenomaan rehellisyyden takia ja haluan näyttää ettei kaikki ole mitään 5 asunnon omistajia tässä hommassa joilla on 200k pankkitilillä.

Miksi näytät rahasi?

Oikeastaan suurin syy koko blogin aloittamiselle oli siinä että AION OLLA REHELLINEN ja näyttää KAIKEN. Huomasin kun seurasin muiden blogeja, ettei niillä ihmisillä ollut mitään todisteita mistään omaisuudesta. He vain kirjoitteli ja näytti exel taulukoita että omistan tämän verran asuntoja ja rahaa on tämän verran. Oikeasti siellä voi olla joku täysin amatööri tai täysi tarinan kirjoittaja taustalla, joka vain haluaa esittää rikasta ja ottaa rahaa blogillaan.
Silloin minä päätin että minä en rahojani häpeile, kaikki aloittaa pohjalta (paitsi kultalusikka suussa syntyneet) ja kaikki tämän tien joutuu kulkemaan, joten miksi minä en näyttäisi sitä tietä rehellisesti muillekin? Tulen näyttämään nyt ja tulevaisuudessa rehellisesti aina kaiken täällä blogissani; voihan asian ajatella niinkin että mikäli onnistun vaurastumaan ajan saatossa, niin miten hienolta tuntuu tulla 25 vuoden päästä katsomaan blogini ensimmäistä päivitystä ja huomata kuinka sitä oikeasti aloitettiin pohjalta ja on johonkin noustu :)
Kysykää rohkeasti kommenteissa jos jokin mietityttää tai jos haluatte neuvoja jossain :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TERVETULOA BLOGIINI

Ero, rahat meni, luotto tapissa.. Mitä on tapahtunut?

Aika vaan lentää Hei vaan pitkästä aikaa kaikki lukijat. Aikaa on vierähtänyt yhtäkkiä 1,5 vuotta, enkä ole tehnyt yhtään sijoituksia j...