Pääsiäinen ja vappu rahani vei..

Terve taas kaikki lukijat! 

Pääsiäinen on jo mennyt ja vappu on edessä, joten tässä on saanut vähän lomailla ku pyhäpäivät on ollu töistä vapaana, mutta se kyllä myös verottaa tilinauhassa. pääsiäiseltä menetin 2 työpäivän palkan ja nyt vappuna kun maanantai on vapaa niin lähtee 1 päivä palkasta. Eli n. 300€ vähemmän rahaa ja se kyllä näkyy sijoitus kassassa myös.
Eli nyt on minun ajassa kuukausi mennyt, koska olen elänyt 2 tilijaksoa ja on aika tarkastella sijoitus kassaa...
No kassahan ei kasvanut odotetulla tavalla, juuri näiden pyhien takia. Huomenna on tili joka on vain 8 työpäivän kokoinen, eli säästöön ei jää yhtään ja elämiseenkin normaalia vähemmän. 2vk sitten olevasta tilistä sain 100€ sijoituksiin, eli kassa on kasvanut 100€, johon en ole tyytyväinen koska kuukausittainen tavoite on 200-400€ ja yleensä n. 300€ saankin säästöön.

Sanoin edellisessä kassa katsauksessa että kuukauden päästä kassa on yli 2000€... no 100€ säästöllä siihen ei ylletä, mutta onneksi nordic mining teki juuri tänään mahtavan yli 3% nousun ja rahastotkin on tuottanut yli 30€ plussaa niin kassa toden totta on 2002€ :D tyytyväinen ei voi olla koska tuli nämä pätkätilit, mutta jotain silti ja eteenpäin se on vaikka nokalleen kaatus :) Eiköhän kassa ole taas kuukauden päästä jo AINAKIN 2202€.

rahastoissa on käytettävissä yli 300€ koska 5.5 lähtee taas kuukausi sopparilla ostoja itestään ja lopuilla mitä jää yli, ostan supereita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TERVETULOA BLOGIINI

Ero, rahat meni, luotto tapissa.. Mitä on tapahtunut?

Aika vaan lentää Hei vaan pitkästä aikaa kaikki lukijat. Aikaa on vierähtänyt yhtäkkiä 1,5 vuotta, enkä ole tehnyt yhtään sijoituksia j...