Hyi, pois se minusta!

Terve taas kaikki lukijat!

Blogi alkaa olemaan kohtuu valmis, vielä muutamia asioita mitä haluan editoida kunhan aikaa likenee ja vähän lisätä tekstiä tiettyihin osioihin, mutta yleis mallilta kaikki jo OK ja itse blogin kirjoittelu voi alkaa!

Minulla on tapana kuunnella joka ilta soundcloudista RAHAPODI nimistä ohjelmaa, mikä on kyllä kieltämättä aivan mahtavaa kuunneltavaa sijoittamisesta kiinnostuneelle. On mielestäni aivan mahtavaa että sijoittamiseen saa niin paljon ilmaista apua ja kun sijoittamisesta on vielä kiinnostanut niin tämä ei tunnu edes miltään "opiskelulta", vaan asioita on oikeasti mukava ja mielenkiintoinen lukea / kuunnella.

Eilinen rahapodi jakso meinasi kuitenkin taas tehdä päässä kepposet ja tämä päivä on mennyt ajatuksia keräillessä takaisin. Rahapodissa oli vieraana joku sijoitus asiantuntija, jonka nimeä en nyt muista, mutta hän tuntui tietävän varsinkin suomen osakkeista aikalailla kaiken. NOH, hän tietenkin neuvoi että hän itse ostaisi tällä hetkellä ...odottakaa laitoin ne osakkeet puhelimeen ylös.. verkkokauppa.comia, koska on niin pieni suomen markkinoilla että sillä on suuret potentiaalit vielä kasvaa ja tehdä valtavaa tuottoa, siten kehui stora ensoa ja nordeaa ( nordeaa lähinnä hinnan alhaisuuden vuoksi, tulee kuulemma nousemaan 2-3v päästä). Noniin missäs olinkaan? Niin. Siinä minä... vannoutunut kuukausisäästäjä mietin jo osakkeiden ostoa ja kiroan kun ei ole ylimääräistä rahaa että ostelisin osakkeita..!
On se tuo ihmisen mieli niin pieni ja niin helposti huijattavissa. Minulla on suunnitelma minkä olen aikonut pitää 30v, ja heti kun joku guru tulee antamaan neuvoja niin pääkoppani alkaa humista ajatuksista ja mielihalut ostoon kasvaa. EI NÄIN. Nyt pää kylmänä, kohta on tilipäivä niin ei muuta kun taas talletusta nordnettiin ja siitä se salkku kasvaa!
6kk takana ja jos mulla olis rahaa niin mua oltais jo viety osake ostoksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TERVETULOA BLOGIINI

Ero, rahat meni, luotto tapissa.. Mitä on tapahtunut?

Aika vaan lentää Hei vaan pitkästä aikaa kaikki lukijat. Aikaa on vierähtänyt yhtäkkiä 1,5 vuotta, enkä ole tehnyt yhtään sijoituksia j...